Фаршировані перці із сиром і рисом: готуємо смачну вечерю за 4 кроки

20 вересня 2024, 14:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Фаршировані перці мають просто неперевершений аромат. Вони ідеально підходять і для звичайної вечері, й для свята.

Перці з цього рецепту готуються дуже швидко, інформує Shuba. Адже їх треба запекти в мікрохвильовій печі.

Варто спробувати Справжній український делікатес: як приготувати ідеальний сальтисон

Фарширований перець

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 солодкі червоні перці;
– 250 грамів рису;
– 30 грамів соусу песто;
– 70 чорних оливок;
– 200 грамів козячого сиру;
– сіль, перець, гарам масала до смаку.

Приготування:

  1. Відваріть рис до готовності. На це піде 15 – 20 хвилин.
  2. Маленьким ножем зріжте верхівку з перців та приберіть насіння. Покладіть перці на тарілку зрізом догори й готуйте в мікрохвильовій печі на високій температурі 5 – 6 хвилин, доки вони не розм'якнуть.
  3. Тим часом подрібніть оливки та сир. Додайте до рису оливки, частину сиру, песто, сіль, перець і спеції.
  4. Розкладіть начинку в перці, зверху покладіть решту козячого сиру і продовжуйте готувати 8 – 10 хвилин в мікрохвильовій печі.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуй з кабачків та томатів.