Укр Рус
20 квітня, 00:10
1

Готується скоро, тримає форму та не обсипається: повітряна глазур на паску

З наближенням Великодня з'являється новий тренд у декоруванні пасок – глазур з маршмелоу. Вона зберігає форму та текстуру протягом тривалого часу, не прилипає та не кришиться.

Одним словом – ідеальний вибір для прикрашання ваших пасок. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на @Nom_nom950.

Читайте також Не лише з желатину та білків: рецепт смачної глазурі на паску, що перевершить всі попередні

Глазур для паски з маршмелоу

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 5 – 6 середніх пасок

Інгредієнти:
– 200 грамів маршмелоу;
– 2 столові ложки лимонного соку.

Приготування:

  1. Додайте у маршмелоу лимонний сік і поставте у мікрохвильову піч.
     
  2. Прогрійте масу тричі по 20 секунд, щоразу ретельно перемішуючи.
     
  3. Після кожного підігріву зефірки починають танути, а маса поступово стає однорідною.
     
  4. У результаті ви отримаєте густу, блискучу помадку, готову до нанесення.
     
  5. Наносьте глазур найзручніше, обережно зануривши верхівку паски в масу та злегка прокрутивши її. Прикраси додавайте відразу після нанесення.

Готово!

Теж актуально: глазур на паску, що не липне.