Якщо вам теж не подобається, що білкова глазур відвалюється при нарізанні паски, 24 Канал з посиланням на "Час Дій" пропонує альтернативну безбілкову глазур. Гарантуємо, вона буде триматися на кожному шматочку, а головне – не липнутиме.
Читайте також Дубайський вже не в тренді: готуємо новий вірусний шоколад – цього разу "волохатий"
Глазур на паску, що не липне
- Час: 25 – 30 хвилин
- Порції: 1 (приблизно на 3 середні паски)
Інгредієнти:
– 5 грамів желатину;
– 25 міліграмів води;
– 50 мілілітрів апельсинового чи лимонного фрешу;
– 125 грамів цукру.
Приготування:
- Желатин залийте водою кімнатної температури, перемішайте і залиште набухати на 10 – 15 хвилин.
- До фрешу додайте цукор та постійно помішуючи доведіть до кипіння. Щойно закипіло і розчинився цукор – знімайте з вогню і поступово, помішуючи додайте желатин.
- Однорідну масу залиште охолонути. Тоді збийте її міксером, поступово нарощуючи швидкість. Густину глазурі можна регулювати тривалістю збивання.
- Наносьте на холодні паски та одразу прикрашайте.
До слова, масу можна повторно розтопити, якщо вона загусла, й додавати ароматизатори або харчовий барвник.
Теж актуально: глазур для паски із фруктового желе.