У 10 разів смачніший, ніж окрошка: приготуйте холодний борщ – родинний рецепт Ярославського
Джерело:
інстаграм Володимира ЯрославськогоПоки триває спека, час насолодитися холодним борщем. Радимо приготувати його за родинним рецептом судді проєкту "МастерШеф" Володимира Ярославського.
Холодний борщ готується дуже просто. Спробуйте – вам сподобається.
Буде смачно Польський білий борщ з ковбасками й вершками: журек з'їдять навіть ті, хто не любить перше
Холодний борщ
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 – 3 середні запечені буряки;
– 1 огірок;
– 3 варені яйця;
– 2 – 3 редиски;
– 500 грамів курячого бульйону або сироватки;
– 1 відварене куряче стегно;
– зелена цибуля, петрушка, кріп ️до смаку;
– 2 чайні ложки гірчиці;
– сік третини лимона;
– 150 – 180 грамів сметани 20%;
– сіль до смаку.⠀
Дивіться, як приготувати холодний борщ: відео
Приготування:
- Усі інгредієнти наріжте кубиком. Зелень досить дрібно посічіть.
- Покладіть все у велику каструлю. ️Для кращого смаку відокремте варені жовтки та розітріть їх з гірчицею.
- Залийте інгредієнти легким курячим бульйоном чи сироваткою.
- Заправте сіллю, лимонним соком і дайте постояти у холодильнику принаймні годину. ️
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.