Холодний борщ готується дуже просто. Спробуйте – вам сподобається.

Буде смачно Польський білий борщ з ковбасками й вершками: журек з'їдять навіть ті, хто не любить перше

Холодний борщ

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 – 3 середні запечені буряки;
– 1 огірок;
– 3 варені яйця;
– 2 – 3 редиски;
– 500 грамів курячого бульйону або сироватки;
– 1 відварене куряче стегно;
– зелена цибуля, петрушка, кріп ️до смаку;
– 2 чайні ложки гірчиці;
– сік третини лимона;
– 150 – 180 грамів сметани 20%;
– сіль до смаку.⠀

Дивіться, як приготувати холодний борщ: відео

Приготування:

  1. Усі інгредієнти наріжте кубиком. Зелень досить дрібно посічіть.
  2. Покладіть все у велику каструлю. ️Для кращого смаку відокремте варені жовтки та розітріть їх з гірчицею.
  3. Залийте інгредієнти легким курячим бульйоном чи сироваткою.
  4. Заправте сіллю, лимонним соком і дайте постояти у холодильнику принаймні годину. ️

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.