Значно смачніша, ніж в магазині: рецепт консервованої риби, яку з'їдять до останньої банки

23 серпня 2024, 13:59
Читать новость на русском

Джерело:

Healthy

Консервована риба стане у пригоді взимку чи навіть раніше. Адже так зручно мати про запас вже готову страву, яка зекономить вам час.

Рибні консерви ідеально підходять для приготування канапок або швидких закусок. Це особливо доречно у період відключень світла.

Цікаво Хрумка, як в ресторані: як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи

Рецепт рибної консерви

  • Час: 4 години
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 3 кілограми мойви;
– 1 кілограм ріпчастої цибулі;
– 1 кілограм моркви;
– 3 кілограми помідорів;
– 3 столові ложки цукрової пудри;
– 6 столових ложок солі;
– 100 грамів оцту 9%;
– перець, лавровий лист до смаку.

Приготування:

  1. Помідори подрібніть і доведіть до кипіння.
  2. Моркву натріть на велику терку, а цибулю наріжте кільцями. Обсмажте овочі на олії, після чого викладіть їх до помідорної маси.
  3. У чавунний казанок шарами викладіть рибу і томатний соус. Верхній шар обов'язково повинен бути помідорним. Туди ж викладіть всі спеції. Тушкуйте на маленькому вогні 3 години.
  4. За 10 хвилин до готовності вилийте в казан весь оцет. Ще гарячу рибу розкладіть у чисті та простерилізовані банки.
  5. Стерилізуйте банки у каструлі з водою мінімум 30 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.