Точно, як у ресторані: як просто приготувати котлетки Кордон блю

9 вересня 2024, 21:30
Читать новость на русском

Спробувавши котлети Кордо блю раз, ви готуватимете їх завжди. Це не так важко, як може здатися.

Котлета буде хрумкою ззовні та соковитою всередині. Сир та шинка додадуть курці особливого смаку.

Буде смачно Максимальна соковитість: готуємо фаршировані помідори з м'ясом та картоплею

Котлети Кордон блю

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 3 курячі філе;
– 6 шматків шинки;
– 6 шматків сиру;
– сіль, спеції, сухий часник до смаку.
Для панірування:
– 2 яйця;
– 3 столові ложки борошна;
– 3 столові ложки панірувальних сухарів.

Дивіться, як приготувати котлети Кордон блю: відео

Приготування:

  1. Курячі філе розріжте вздовж на 2 шматки. Накрийте плівкою та відбийте кожен з двох боків.
  2. Складіть філе в миску і додайте до нього сіль, паприку і часник. Добре перемішайте, щоб все рівномірно розподілилося.
  3. На шматочок філе викладіть слайс шинки та сиру. Закрутіть в рулет, обгорніть його плівкою та прокрутіть по дощечці, щоб краще втрамбувати м'ясо. Те ж саме зробіть з усім філе.
  4. Поставте котлети на 30 хвилин в морозилку.
  5. Потім запаніруйте їх спочатку в борошні, далі – в яйці, а потім – в панірувальних сухарях.
  6. На плиті у сотейнику нагрійте олію та обсмажте кожну котлету у фритюрі до гарної скоринки.
  7. Далі всі котлети викладіть у форму для запікання і поставте їх в розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.