Тісто буде хрумким, а начинка – соковитою. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.

Буде смачно Улюблена страва мільйонів: як приготувати розкішне м'ясо по-французьки на пательні

"Пивні" чебуреки

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти для тіста:
– 800 грамів борошна;
– 330 мілілітрів пива;
– 100 мілілітрів окропу;
– 1 чайна ложка солі.
Інгредієнти для начинки:
– 800 грамів фаршу;
– 450 грамів цибулі;
– 300 мілілітрів води;
– 1 чайна ложка солі;
– 0,5 чайної ложки перцю;
– твердий сир, кріп до смаку.

Дивіться, як приготувати "пивні" чебуреки: відео

Приготування:

  1. У глибоку миску додайте пиво, окріп та сіль. Розмішайте, поки кристали солі повністю не розчиняться.
  2. Після цього додайте борошно, замісіть еластичне тісто, перекладіть його в пакет і покладіть в холодильник на 30 хвилин.
  3. Тим часом у чашу блендера помістіть довільно нарізану очищену цибулю, сіль, перець та воду. Подрібніть все до однорідності та додайте до фаршу. Добре вимішайте.
  4. Вийміть з холодильника тісто, відщипніть шматок і тоненько розкачайте. Виріжте з нього велике коло, на одну половину викладіть фарш, тертий сир та кріп. Закрийте чебурек і гарно защепіть краї.
  5. Смажте чебуреки в добре розігрітій олії з обох сторін до золотистої скоринки.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.