Просто тануть в роті: готуємо казкові котлети з грибами у духовці

12 вересня 2024, 16:59
Читать новость на русском

Котлети з грибами – відмінна ідея ситної страви на обід чи вечерю. Їх не лише легко готувати, а й смачно та корисно їсти.

Дієтичні котлети з курячого філе та грибів можна подавати навіть дітям. Однак вони майже не відрізняються на смак від смажених.

Читайте також Вечеря у французькому стилі: готуємо курку з цибулею на пательні

Рецепт котлет з грибами

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе;
– 400 грамів печериць;
– 150 грамів цибулі;
– 2 зубчики часнику;
– 10 – 15 грамів вершкового масла;
– мускатний горіх, коріандр, сухий часник, сіль, чорний мелений перець до смаку.

Приготування:

  1. Подрібніть куряче філе у фарш, дрібно наріжте очищені гриби та з'єднайте все з рештою інгредієнтів.
  2. Додайте спеції, сіль та добре вимісіть масу руками.
  3. Сформуйте невеликі котлети та викладіть їх на деко, вкрите пергаментом.
  4. Розігрійте духовку до 190 градусів та випікайте котлети 25 – 30 хвилин до готовності.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.