Просто тануть в роті: готуємо казкові котлети з грибами у духовці
12 вересня 2024,
16:59
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Іллі ХарламоваКотлети з грибами – відмінна ідея ситної страви на обід чи вечерю. Їх не лише легко готувати, а й смачно та корисно їсти.
Дієтичні котлети з курячого філе та грибів можна подавати навіть дітям. Однак вони майже не відрізняються на смак від смажених.
Читайте також Вечеря у французькому стилі: готуємо курку з цибулею на пательні
Рецепт котлет з грибами
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 600 грамів курячого філе;
– 400 грамів печериць;
– 150 грамів цибулі;
– 2 зубчики часнику;
– 10 – 15 грамів вершкового масла;
– мускатний горіх, коріандр, сухий часник, сіль, чорний мелений перець до смаку.
Приготування:
- Подрібніть куряче філе у фарш, дрібно наріжте очищені гриби та з'єднайте все з рештою інгредієнтів.
- Додайте спеції, сіль та добре вимісіть масу руками.
- Сформуйте невеликі котлети та викладіть їх на деко, вкрите пергаментом.
- Розігрійте духовку до 190 градусів та випікайте котлети 25 – 30 хвилин до готовності.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.