Це псує їх смак: головні помилки під час смаження котлет

30 серпня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Джерело:

Pysznosci

Котлети з фаршу – це класика кухні, особливо з наближенням осені. Вони готуються швидко і просто, що робить їх ідеальною опцією для швидкої вечері.

Котлети з макаронами чи картопляним пюре – це поєднання, яке відоме всім з дитинства. Для того, щоб правильно їх приготувати, слід знати кілька секретів.

Не пропустіть Що президент їсть на сніданок: елементарний рецепт пирога від Олени Зеленської

Котлети не вийшли: що пішло не так

Хоча готовий фарш, розкладений на лотки, є великою зручністю, набагато краще перемолоти шматок лопатки вдома. Таким чином ви точно отримаєте соковиті котлети.

Одним з інгредієнтів котлет з фаршу є цибуля. Не додавайте її в сирому вигляді. Треба обсмажити нарізаний овоч на сковороді з олією або вершковим маслом до золотистої скоринки. Це збагатить смак і аромат наших котлет.

Не кладіть на сковороду занадто багато котлет одночасно. Це знизить температуру олії, з м’яса буде випадати вода і воно буде не таким смачним. Наберіться терпіння і смажте котлети так, щоб для кожної з них було своє місце на сковороді.

Завдяки цим простим порадам ви приготуєте просто ідеальні котлети. М’які, пухкі, з хрусткою паніровкою – від однієї думки про них тече слина!

Це така смакота: як приготувати варення з ожини.