Котлети з макаронами чи картопляним пюре – це поєднання, яке відоме всім з дитинства. Для того, щоб правильно їх приготувати, слід знати кілька секретів.
Не пропустіть Що президент їсть на сніданок: елементарний рецепт пирога від Олени Зеленської
Котлети не вийшли: що пішло не так
Хоча готовий фарш, розкладений на лотки, є великою зручністю, набагато краще перемолоти шматок лопатки вдома. Таким чином ви точно отримаєте соковиті котлети.
Одним з інгредієнтів котлет з фаршу є цибуля. Не додавайте її в сирому вигляді. Треба обсмажити нарізаний овоч на сковороді з олією або вершковим маслом до золотистої скоринки. Це збагатить смак і аромат наших котлет.
Не кладіть на сковороду занадто багато котлет одночасно. Це знизить температуру олії, з м’яса буде випадати вода і воно буде не таким смачним. Наберіться терпіння і смажте котлети так, щоб для кожної з них було своє місце на сковороді.
Завдяки цим простим порадам ви приготуєте просто ідеальні котлети. М’які, пухкі, з хрусткою паніровкою – від однієї думки про них тече слина!
Це така смакота: як приготувати варення з ожини.