12 червня,
21:04
Смачно і без клопотів: як зробити освіжаючий крем-суп з огірка
Основні тези
- Крем-суп з огірка буде смакувати навіть у спеку.
- Цей суп з простих інгредієнтів дасть змогу смачно й швидко нагодувати усю сімʼю.
Коли на вулиці спекотно, гарячих страв не дуже хочеться. В таких випадках варто звернутися до рецептів супів, які можна подавати холодними.
Цей суп стане у пригоді кожній господині. На його приготування потрібні найпростіші інгредієнти та мінімум часу, а результат завжди виходить досконалим, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Цікаво Ідеальна сімейна вечеря на літо: "човники" з кабачків з оригінальною начинкою
Рецепт крем-супу з огірка
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 20 мілілітрів оливкової олії;
– 2 зубчики часнику;
– 1 цибуля;
– 800 грамів огірків;
– 1 авокадо;
– 50 грамів петрушки;
– 200 мілілітрів йогурту;
– 20 мілілітрів лимонного соку;
– 500 мілілітрів овочевого бульйону.
Приготування:
- Цибулю та часник дрібно нарізати й обсмажити на оливковій олії в глибокій сковороді або сотейнику кілька хвилин до м’якості. Влити сік лимона та добре перемішати.
- Огірки тонко нашаткувати, додати до обсмажених овочів і залити все овочевим бульйоном.
- Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити суп ще приблизно 5 хвилин. Додати м'якоть авокадо та подрібнену петрушку.
- Збити суп у блендері до однорідної консистенції, після чого додати йогурт і ще раз перемішати.
- Розлити готову страву по тарілках, за бажанням можна прикрасити.
Смачного!
Насолода смаком дому: швидке медове печиво з начинкою.