Укр Рус
12 червня, 21:04
2

Смачно і без клопотів: як зробити освіжаючий крем-суп з огірка

Основні тези
  • Крем-суп з огірка буде смакувати навіть у спеку.
  • Цей суп з простих інгредієнтів дасть змогу смачно й швидко нагодувати усю сімʼю. 

Коли на вулиці спекотно, гарячих страв не дуже хочеться. В таких випадках варто звернутися до рецептів супів, які можна подавати холодними.

Цей суп стане у пригоді кожній господині. На його приготування потрібні найпростіші інгредієнти та мінімум часу, а результат завжди виходить досконалим, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії"

Цікаво Ідеальна сімейна вечеря на літо: "човники" з кабачків з оригінальною начинкою

Рецепт крем-супу з огірка

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 20 мілілітрів оливкової олії;
– 2 зубчики часнику;
– 1 цибуля;
– 800 грамів огірків;
– 1 авокадо;
– 50 грамів петрушки;
– 200 мілілітрів йогурту;
– 20 мілілітрів лимонного соку;
– 500 мілілітрів овочевого бульйону. 

Приготування

  1. Цибулю та часник дрібно нарізати й обсмажити на оливковій олії в глибокій сковороді або сотейнику кілька хвилин до м’якості. Влити сік лимона та добре перемішати.
  2. Огірки тонко нашаткувати, додати до обсмажених овочів і залити все овочевим бульйоном.
  3. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити суп ще приблизно 5 хвилин. Додати м'якоть авокадо та подрібнену петрушку.
  4. Збити суп у блендері до однорідної консистенції, після чого додати йогурт і ще раз перемішати.
  5. Розлити готову страву по тарілках, за бажанням можна прикрасити. 

Смачного!

Насолода смаком дому: швидке медове печиво з начинкою.