Їх обожнюють усі: готуємо хрусткі та соковиті курячі стрипси

17 серпня 2024, 20:31
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Курячі стрипси обожнюють за ідеальне поєднання хрусткого панірування та соковитого м'яса. Подайте їх з улюбленим соусом, і вони зникнуть з тарілки дуже швидко.

Курячі стрипси смакують як з гарніром, так і самостійно. Доповніть ними перегляд улюбленого серіалу.

Читайте також Мімоза по-новому: як зробити салат дитинства ще смачнішим

Рецепт курячих стрипсів

  • Час: 30 хвилин + маринування
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 подрібнені зубчики часнику;
– 5 столових ложок натурального йогурту;
– дрібка солі;
– 2 курячі філе;
– 6 столових ложок борошна;
– 6 столових ложок панірувальних сухарів;
– 1 чайна ложка солодкої паприки;
– 1 чайна ложка сушеного часнику;
– дрібка чорного перцю;
– 1 яйце;
– олія до смаку.

Приготування:

  1. До йогурту додайте подрібнений часник та сіль. Курку наріжте смужками та замаринуйте в йогурті мінімум 20 хвилин, але краще залишити на ніч.
  2. З'єднайте борошно, панірувальні сухарі, паприку, гранули часнику, трішки солі та перцю.
  3. Збийте яйце.
  4. Готувати курочку найкраще в мультипечі, хоча можна використати звичний спосіб з олією. Кожен шматочок занурте в яйце, а потім – у панірування.
  5. Смажте стрипси до золотистого кольору. Якщо ви смажили їх в олії, то викладайте шматочки на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
  6. Подавайте з улюбленим соусом.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику без варіння.