Їх обожнюють усі: готуємо хрусткі та соковиті курячі стрипси
17 серпня 2024,
20:31
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodКурячі стрипси обожнюють за ідеальне поєднання хрусткого панірування та соковитого м'яса. Подайте їх з улюбленим соусом, і вони зникнуть з тарілки дуже швидко.
Курячі стрипси смакують як з гарніром, так і самостійно. Доповніть ними перегляд улюбленого серіалу.
Читайте також Мімоза по-новому: як зробити салат дитинства ще смачнішим
Рецепт курячих стрипсів
- Час: 30 хвилин + маринування
- Порцій: 2
– 2 подрібнені зубчики часнику;
– 5 столових ложок натурального йогурту;
– дрібка солі;
– 2 курячі філе;
– 6 столових ложок борошна;
– 6 столових ложок панірувальних сухарів;
– 1 чайна ложка солодкої паприки;
– 1 чайна ложка сушеного часнику;
– дрібка чорного перцю;
– 1 яйце;
– олія до смаку.
Приготування:
- До йогурту додайте подрібнений часник та сіль. Курку наріжте смужками та замаринуйте в йогурті мінімум 20 хвилин, але краще залишити на ніч.
- З'єднайте борошно, панірувальні сухарі, паприку, гранули часнику, трішки солі та перцю.
- Збийте яйце.
- Готувати курочку найкраще в мультипечі, хоча можна використати звичний спосіб з олією. Кожен шматочок занурте в яйце, а потім – у панірування.
- Смажте стрипси до золотистого кольору. Якщо ви смажили їх в олії, то викладайте шматочки на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
- Подавайте з улюбленим соусом.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику без варіння.