Укр Рус
13 квітня, 16:39
1

Запорука соковитого та ніжного м'яса: готуємо найкращий маринад для шашлику

У сфері приготування барбекю традиційні методи маринування шашлику зазвичай включають такі інгредієнти, як оцет, майонез, цибуля, мінеральна вода або часник. Однак є більш ефективна техніка маринування м'яса, яка обіцяє любителям шашлику покращений смак і ніжність.

Маринад дуже простий, але м'ясо вийде незрівнянним. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на WomanLife.

Читайте також Родзинка святкового столу: готуємо соковитий м'ясний рулет на Великдень

Найсмачніший маринад для шашлику

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти на 1 кілограм свинини:
– 500 мілілітрів томатного соку;
– 2 зубки часнику;
– 1 цибуля;
– солодка паприка – до смаку; 
– сіль, чорний перець (свіжомелений) – до смаку.

Приготування:

  1. Перед початком маринування підготуйте м'ясо. Помийте та розріжте на шматочки 4 на 4 сантиметрів.
     
  2. М'ясо складіть у пластиковий або скляний посуд та залийте маринадом. На 1 кілограм свинячої вирізки потрібно близько 500 мілілітрів маринаду.
     
  3. Час маринування залежить від рівня жорсткості м'яса. Якщо поміщаєте його в холодильник, то знадобиться 8 – 10 годин, якщо ж при кімнатній температурі – 2 – 3.

Спробуйте приготувати цей маринад – не розчаруєтеся!

Теж смачно: сальтисон від Ярославського.