Бюджетний салат, який вас здивує: рецепт маринованої капусти з буряком

20 серпня 2024, 20:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Маринована капуста ідеально пасує до м'ясних страв. Спробуйте приготувати її самотужки, адже це дуже просто.

Буряк надасть капусті особливого смаку. Такий салат точно сподобається вашим близьким.

Варто спробувати Страва, яка стане вашою улюбленою: рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи

Маринована капуста з буряком

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 1 капуста;
– 1 морква;
– 1 буряк;
– 3 зубчики часнику;
– 30 грамів зелені;
– 100 грамів олії;
– 2 столові ложки оцту 9%;
– 1 столова ложка цукру;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. На великій терці натріть моркву та буряк. Капусту нашинкуйте, посоліть та добре помніть руками.
  2. З'єднайте всі овочі в мисці. Додайте нарізану зелень і пропущений через прес часник.
  3. Для маринаду розігрійте олію з цукром, доведіть до кипіння та додайте оцет.
  4. Залийте овочі маринадом, посоліть та поперчіть. Поставте в холодильник на кілька годин або на ніч.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.