Укр Рус
24 березня, 12:39
2

Закуска для будь-якого випадку: найвдаліший і найшвидший рецепт моркви по-корейськи

Морква по-корейськи заслужила репутацію кулінарного шедевра. Цей універсальний і ароматний салат підходить для будь-якого випадку – обіду, вечері та святкових зустрічей.

Цей салат майже завжди купують, бо не знають, що приготувати самостійно його дуже просто. Рецептом моркви по-корейськи ділиться 24 Канал з посиланням на UA Press.

Читайте також Незамінний під час посту: пісний салат з квасолею, який має бути на кожному столі

Морква по-корейськи

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 кілограм моркви; 
– 1 цибуля;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка коріандру меленого;
– 2 столові ложки оцту;
– 4 зубчики часнику;
– 50 мілілітрів олії.

Приготування:

  1. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Тримайте її вертикально, щоб вона вийшла довгою. Додайте сіль, перемішайте моркву та залиште на 15 хвилин.
     
  2. Тим часом півкільцями наріжте цибулю й обсмажте її на олії до золотистого кольору.
     
  3. До моркви додайте цукор, коріандр та видавлений часник.
     
  4. Гарячу засмажку разом з олією вилийте в моркву. Накрийте моркву кришкою та залиште на 10 хвилин.
     
  5. Додайте в моркву оцет. І лише після цього перемішайте моркву. Заберіть її в холодильник на ніч. 

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і знаменитий італійський соус "Песто"