Укр Рус
25 вересня, 10:34
1

Швидше та смачніше, ніж зазвичай: цікавий спосіб приготувати гречку

Основні тези
  • Для прискореного приготування гречки потрібно заздалегідь замочити крупу у холодній воді в пропорції 2 склянки води на 1 склянку гречки.
  • Через 15 хвилин після замочування гречку можна ставити на вогонь, додати масло та сіль, що дозволить приготувати страву швидше.

Джерело:

foodandmood

Гречка не тільки смачна, а й дуже корисна. І приготувати її можна за кілька хвилин, якщо знати простий секрет.

Хоч у приготуванні гречки немає взагалі нічого складного, вдосконаленню ніколи немає меж. Секрети є навіть у такої простої страви, переконує food and mood.

Читайте також Коли треба промивати макарони: для цього існує лише одна причина

Чи можна приготувати гречку ще швидше 

Якщо ви плануєте готувати гречку, обов'язково заздалегідь замочіть крупу у холодній воді. Пропорції – 2 склянки води на склянку гречки.

Неповторний смак простої крупи / Фото Pixabay

Все, що потрібно зробити потім – за 15 хвилин до трапези поставити гречку на вогонь, заправити маслом та посолити. Так гречка приготується значно швидше, що є чудовою новиною для динаміки сучасного світу. 

Різниця буде відчутна: в яку воду потрібно класти картоплю при варінні.