Він дійсно особливий: як приготувати рис на сковорідці
20 серпня 2024,
07:18
Читать новость на русском
Джерело:
noviydoctorРис – чудовий гарнір, який окрім смаку має багато приємних властивостей. Зазвичай його варять, однак є й інші способи приготування крупи.
Дехто переконаний, що рис, приготований у такий спосіб, може бути цілком самостійною стравою. Усе на ваш розгляд, однак будьте впевнені – готувати рис у такий спосіб ви точно будете частіше.
Читайте також Цей рецепт створив геній: салат-закуска з помідорів за 10 хвилин
Рецепт рису на сковорідці
Час: 30 хвилин
Порцій: 2
Інгредієнти:
– склянка рису;
– 2 склянки гарячої води;
– 1 цибулина;
– 30 мілілітрів олії;
– сіль та спеції до смаку.
Приготування:
- Цибулю промиваємо у холодній воді та дрібно нарізаємо.
- Розігріваємо сковорідку, додаємо трішки олії та обсмажуємо цибулю.
- Рис кілька разів промиваємо у холодній воді.
- Додаємо рис на сковорідку та смажимо 3 – 4 хвилини.
- Солимо, перчимо, додаємо трішки куркуми для гарного кольору рису і добре перемішуємо.
- Додаємо на сковорідку кип'яток та перемішуємо. Накриваємо кришкою та готуємо на найменшому вогні 10 – 15 хвилин.
- Після приготування вимикаємо вогонь і залишаємо рис під кришкою ще на 15 хвилин.
Смачного!
Просто та швидко: як приготувати рибні котлети за лічені хвилини.