Не маринуванням єдиним: як легко пом'якшити м'ясо, якщо часу обмаль
Джерело:
Ukr.MediaМаринування – обов'язковий процес приготування м'яса. Та інколи трапляється, що часу немає, а ефекту маринування досягти хочеться.
Здається, що без маринування зробити м'ясо ніжним та особливо соковитим не вийде. Однак це зовсім так. Є спосіб, який дозволить отримати найкращий результат у вкрай короткий термін, повідомляє видання Ukr.media.
Читайте також Ви забудете про хліб з магазину: робимо хрусткі домашні дріжджові булочки
Як швидко зробити м'ясо ніжним?
Якщо ви хочете зробити м'ясо ніжним, то потрібно підготувати цибулю та соду. Спочатку нарізаємо цибулю півкільцями та обсмажуємо до золотистого кольору.
М'ясо має бути соковитим / Фото Pixabay
Додаємо на сковорідку соду, коли цибуля почне підрум'янюватися. Це прискорить процес її розм'якшення та надасть м'ясу особливої текстури.
Тепер перекладаємо м'ясо у каструлю, перемішуємо з цибулею та тушкуємо на середньому вогні 20 – 40 хвилин. При подачі поливаємо соусом з цибулі.
Він справді особливий: готуємо салат "Чоловічий каприз".