Та сама м'ясна підливка до макаронів: простий рецепт родом з дитинства

31 серпня 2024, 18:30
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

М'ясна підливка з макаронами – страва, відома всім з дитинства. Спробуйте приготувати її на вечерю – точно відчуєте ностальгію.

Така підливка також ідеально пасує до картопляного пюре. Обов'язково втільте в життя цей простий рецепт.

Буде смачно Такі соковиті, що неможливо повірити: Ярославський розповів, як приготувати справжні чебуреки

М'ясна підливка

  • Час: 1 година 5 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 600 грамів яловичини;
– 600 грамів гарячої води;
– 15 грамів борошна;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 1 лавровий листок;
– 2 столові ложки олії;
– 1 столова ложка паприки;
– цукор, сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Помите м'ясо обсушіть паперовими рушниками та наріжте брусочками.
  2. Очищену цибулю наріжте напівкільцями та обсмажте в пательні з олією 3 – 4 хвилин, періодично помішуючи.
  3. Потім додайте яловичину та смажте ще 7 хвилин, помішуючи, поки кожен шматочок м'яса не змінить колір.
  4. Додайте пропущений через прес часник та спеції, перемішайте. Готуйте ще 1 хвилину, після чого додайте борошно та знову перемішайте.
  5. Влийте на пательню теплу воду так, щоб вона повністю покрила м'ясо. Додайте трохи цукру та лавровий лист. Протушкуйте близько години під кришкою. Доведіть до смаку сіллю, перцем і паприкою.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.