Та сама м'ясна підливка до макаронів: простий рецепт родом з дитинства
31 серпня 2024,
18:30
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaМ'ясна підливка з макаронами – страва, відома всім з дитинства. Спробуйте приготувати її на вечерю – точно відчуєте ностальгію.
Така підливка також ідеально пасує до картопляного пюре. Обов'язково втільте в життя цей простий рецепт.
Буде смачно Такі соковиті, що неможливо повірити: Ярославський розповів, як приготувати справжні чебуреки
М'ясна підливка
- Час: 1 година 5 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів яловичини;
– 600 грамів гарячої води;
– 15 грамів борошна;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 1 лавровий листок;
– 2 столові ложки олії;
– 1 столова ложка паприки;
– цукор, сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Помите м'ясо обсушіть паперовими рушниками та наріжте брусочками.
- Очищену цибулю наріжте напівкільцями та обсмажте в пательні з олією 3 – 4 хвилин, періодично помішуючи.
- Потім додайте яловичину та смажте ще 7 хвилин, помішуючи, поки кожен шматочок м'яса не змінить колір.
- Додайте пропущений через прес часник та спеції, перемішайте. Готуйте ще 1 хвилину, після чого додайте борошно та знову перемішайте.
- Влийте на пательню теплу воду так, щоб вона повністю покрила м'ясо. Додайте трохи цукру та лавровий лист. Протушкуйте близько години під кришкою. Доведіть до смаку сіллю, перцем і паприкою.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.