Швидко, ситно і оригінально: рецепт хумусу з буряка – намазка на всі випадки життя
- Рецепт бурякового хумусу включає консервовану білу квасолю, відварений буряк, лимонний сік, часник, оливкову олію, кумін, сіль та перець.
- Страва готується за 10 хвилин і підходить для швидкого перекусу.
Завжди потрібно мати в холодильнику щось смачненьке для швидкого перекусу. Буряковий хумус – це точно та опція, яку ви захочете відтворювати якомога частіше.
Цей рецепт стане надійним помічником для заклопотаних господинь. Кілька простих інгредієнтів, блендер та кілька хвилин – ось і все, що потрібно для приготування апетитної та оригінальної закуски, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Канапулька".
Цікаво Навіть діти забудуть про газовану воду: готуємо малиновий квас – насолода у кожному ковтку
Рецепт хумусу з буряка
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів консервованої білої квасолі;
– 250 грамів відвареного і очищеного буряка;
– сік 2 лимонів;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1/2 чайної ложки меленого кумина;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Буряк заздалегідь відварюємо. Квасолю промиваємо під холодною водою.
- Часник прочавлюємо, змішуємо з лимонним соком та іншими спеціями.
- Усі інгредієнти перекладаємо у блендер та перебиваємо до однорідності.
- Текстуру намазки можна регулювати додаванням води.
Смачного!
Її усі обожнюють: як смачно зварити молоду кукурудзу.