Укр Рус
8 липня, 22:40
1

Швидко, ситно і оригінально: рецепт хумусу з буряка – намазка на всі випадки життя

Основні тези
  • Рецепт бурякового хумусу включає консервовану білу квасолю, відварений буряк, лимонний сік, часник, оливкову олію, кумін, сіль та перець.
  • Страва готується за 10 хвилин і підходить для швидкого перекусу.

Завжди потрібно мати в холодильнику щось смачненьке для швидкого перекусу. Буряковий хумус – це точно та опція, яку ви захочете відтворювати якомога частіше.

Цей рецепт стане надійним помічником для заклопотаних господинь. Кілька простих інгредієнтів, блендер та кілька хвилин – ось і все, що потрібно для приготування апетитної та оригінальної закуски, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Канапулька".

Цікаво Навіть діти забудуть про газовану воду: готуємо малиновий квас – насолода у кожному ковтку

Рецепт хумусу з буряка 

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 600 грамів консервованої білої квасолі;
– 250 грамів відвареного і очищеного буряка;
– сік 2 лимонів;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1/2 чайної ложки меленого кумина;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування

  1. Буряк заздалегідь відварюємо. Квасолю промиваємо під холодною водою.
  2. Часник прочавлюємо, змішуємо з лимонним соком та іншими спеціями.
  3. Усі інгредієнти перекладаємо у блендер та перебиваємо до однорідності.
  4. Текстуру намазки можна регулювати додаванням води. 

Смачного!

Її усі обожнюють: як смачно зварити молоду кукурудзу