Укр Рус
11 лютого, 17:30
1

Безпрограшний варіант закуски: ця намазка на хліб з оселедця стане фаворитом не тільки для вас

Намазка з оселедця Намазка з оселедця

Оселедець є улюбленим продуктом для закусок серед кулінарних ентузіастів. Відомий своєю доступністю, виразним пряним смаком і мінімальним вмістом кісток, ця риба є невідійманим компонентом святкового стола.

24 Канал з посиланням на "Субота" пропонує приготувати дуже просту намазку на хліб з оселедця та ще декількох інгредієнтів. Цей рецепт стане улюбленим у вашій родині та серед гостей!

Читайте також Ідеально на закуску: рецепт хрумких сирних паличок на сковороді

Намазка з оселедця

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 1 оселедець (філе);
– 2 яйця;
– 1/2 зеленого яблука;
– 50 грамів вершкового масла;
– 1 червона цибулина;
– зелень.

Приготування:

  1. Наріжте дрібно філе оселедця, білок яєць, яблуко та з'єднайте з вершковим маслом.
     
  2. Викладіть намазку на скибочку свіжого хліба.
     
  3. Доповніть канапе кільцями червоної цибулі, маринованими в суміші солі, цукру, фруктового оцту та олії.
     
  4. Зверху натріть яєчний жовток та прикрасьте зеленню. Можна подавати до столу.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і горіхову пасту для бутербродів.