Ідеально пухкі та ніжні: з цим рецептом оладки вийдуть навіть у дитини
- Для пухкості оладок важливо правильно підібрати консистенцію тіста. Найкраще досягнути цього за допомогою кефіру.
- В результаті отримаєте оладки ніжні, як пух, та смак, що здійме на нові висоти.
У світі, де оладки є чи не найулюбленішою стравою для сніданку, багато хто може не знати секретів, як зробити їх ідеально пишними. Все ховається у тісті правильної консистенції.
Тому найкраще готувати їх на кефірі. Рецептом пухких оладок ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогера @o_gorodnik.
Читайте також Шоколадний кекс з секретним інгредієнтом: всі благатимуть рецепт і не здогадаються, що в ньому
Як приготувати пухкі та ніжні оладки на кефірі?
- Час: 50 хвилин
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 480 грамів кефіру;
– 2 яйця;
– 80 грамів цукру;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка ванільного екстракту;
– 380 грамів борошна;
– 2 чайні ложки соди.
Ідеальні оладки: дивіться відео
Приготування:
- Кефір підігрійте до температури 30 – 35 градусів. Додайте до нього яйця, сіль, цукор, ванільний екстракт – перемішайте до однорідності.
- Додайте поступово борошно, перемішайте, щоб не було грудочок. В кінці додайте соду, добре вимішайте.
- Залиште тісто на 25 – 30 хвилин за кімнатної температури.
- Обсмажуйте оладки на середньому вогні в розігрітій олії, витискаючи тісто ложкою або через кондитерський мішок.
- Подавайте як теплими, так і холодними. Не забудьте про улюблені джеми та фрукти чи ягоди.
Смачного!
Як приготувати пухкі бананові панкейки?
Бананові панкейки – ідеальний вибір для ситного сніданку. Рецепт містить карамелізовані абрикоси, які надають страві чудового кисло-солодкого смаку.
Все дуже просто – лише змішайте всі інгредієнти до однорідності та починайте смаження. Подавайте їх з абрикосами та цукровим соусом.