Укр Рус
11 квітня, 20:11
1

Ви будете готувати його не тільки в піст: ситний паштет з квасолі, який здивує витонченістю

Паштет – це найкраща опція, коли йдеться про смачний перекус або швидкий сніданок. І є рецепти, які смакують так само як їхні мʼясні аналоги.

Паштет з квасолі стане вашим надійним повсякденним супутником навіть поза постом. Він смачний, готується без зусиль та дуже універсальний, розповідає 24 Канал з посиланням на ТікТок kudriava.food.

Цікаво Для смачного сніданку чи сендвіча на роботу: рецепт яєчні з маринованим огірком та сиром

Рецепт паштету з квасолі 

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 12

Інгредієнти
– банка консервованої квасолі у власному соку;
– банка консервованої квасолі у томатному соусі;
– 4 маринованих перці;
– 2 столові ложки французької гірчиці;
– 1 цибулина;
– зубчик часнику;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування: 

  1. Пропускаємо через м'ясорубку квасолю в ніжному соусі, квасолю в томатному соусі та маринований перець.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її до золотистого кольору на розігрітій пательні з олією.
  3. Додаємо до цибулі подрібнену квасолю з перцем, добре перемішуємо, солимо, перчимо, додаємо французьку гірчицю та тертий часник, знову все ретельно перемішуємо.
  4. Подаємо з улюбленим хлібом. 

Смачного!

Ви не порушите жодних правил: меню на Вербну неділю