Так паштет мало хто готує, а дарма: копійчаний варіант з квасолею

28 вересня 2024, 00:13
Читать новость на русском

Джерело:

beszamel

Економний паштет з картоплі та квасолі – чудовий спосіб приготувати смачну закуску за лічені гроші. Його смак чудовий, а докладати зусиль зовсім не доведеться.

Неймовірне поєднання квасолі та картоплі можна перетворити на вишукану закуску, повідомляє Beszamel. Цей паштет точно стане постійним гостем на вашій кухні.

Не пропустіть За таке країни ще не чубилися: яка популярна страва посварила Туреччину та Німеччину

Паштет з квасолі

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 банка білої квасолі;
– 2 – 3 картоплини;
– 1 зубчик часнику;
– лимонного соку – до смаку;
– сіль і перець – до смаку;
– кілька листочків свіжого коріандру (за бажанням);
– 2 столові ложки густого натурального йогурту.

Приготування:

  1. Картоплю почистіть, наріжте кубиками та варіть в підсоленій воді 10 хвилин, потім відцідіть і розімніть.
  2. Змішайте картоплю з квасолею, коріандром, лимонним соком і часником і подрібніть.
  3. До картопляної маси додати йогурт, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.

Сподобався рецепт? Приготуйте деруни в особливий спосіб.