Шашлик буде неповторним: маринуємо соковите м'ясо за рецептом Пави
- Шашлик – чудова нагода провести час з рідними та близькими.
- З правильним маринадом мʼясо вийде просто незабутнім.

Посмажити мʼясо на вихідних – чудова нагода провести час з рідними та близькими. В такі моменти хочеться, щоб все було ідеально, особливо – улюблена страва.
Переможець "МастерШеф" Вадим Бжезинський, відомий як Пава, поділився своїм рецептом ідеального шашлику. 24 Канал рекомендує обовʼязково зберегти рецепт, яким відомий шеф поділився у своєму інстаграмі.
До теми Він куди смачніший за окрошку: готуємо автентичний український суп холодник
Рецепт маринаду для шашлику
- Час: 2 години
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 3 кілограми свинячого ошийка;
– 600 грамів цибулі;
– 3 гілочки розмарину;
– 0,5 чайної ложки копченої паприки;
– 1 чайна ложка меленого коріандру;
– 200 мілілітрів соєвого соусу;
– 200 мілілітрів кефіру;
– 200 мілілітрів газованої води;
– 1 столова ложка гірчиці;
– 50 мілілітрів олії;
– сіль, перець чорний до смаку.
Приготування:
- Свинину наріжте шматочками середнього розміру, як для приготування шашлику.
- Цибулю очистьте від лушпиння та поріжте півкільцями.
- У глибокій мисці змішайте усі компоненти для маринаду.
- Додайте до маринаду м’ясо й цибулю, ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок добре вкрився сумішшю.
- Залиште свинину маринуватися щонайменше на 2 години, приблизно раз на пів години перемішуйте.
- Якщо маринуєте м’ясо на ніч, повторне перемішування не потрібне.
Смачного!
Насолоджуємося ними цілий рік: як заготувати часникові стрілки.