Укр Рус
8 червня, 19:25
2

Жменя сиру і не треба яєць: рецепт сирників, які вам точно запам'ятаються

Основні тези
  • З цим рецептом ви можете готувати сирники для кожного дня.
  • Час приготування складає 20 хвилин для 2 порцій.

Ці сирники можна готувати за першої-ліпшої нагоди. Вони легкі у приготуванні та потішать улюбленим смаком.

Ці сирники точно увійдуть в перелік ваших повсякденних улюблених страв. Разом з елементарним виконанням вони дарують чудовий смаковий досвід, розповідає 24 Канал.

Читайте також Картоплю навіть не треба терти: рецепт дерунів, з яким робитимете їх значно частіше

Рецепт найпростіших сирників

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти
– 300 грамів кисломолочного сиру;
– 2 столові ложки цукру;
– дрібка ванільного цукру;
– 3 столові ложки борошна;
– 1 столова ложка сметани.

Приготування

  1. Сир ретельно розімніть виделкою або перетріть через сито до м'якої, однорідної консистенції. Додайте звичайний та ванільний цукор, а також трохи борошна.
  2. Якщо маса здається надто сухою – додайте ложку сметани, щоб зробити тісто м’якшим і пластичнішим.
  3. Замісіть гладке сирне тісто. Сформуйте невеликі сирники, обкачайте кожен у борошні, щоб утворилось легке панірування.
  4. Обсмажуйте сирники на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.
  5. Готуйте на середньому вогні по 3 – 4 хвилини з кожного боку, поки не з’явиться рум’яна, апетитна скоринка.

Смачного!

Він точно вас здивує: оригінальний салат з полуницею.