Укр Рус
1 липня, 06:06
2

Пухкі неначе хмаринка: особливий рецепт улюблених сирників – увесь секрет в борошні

Основні тези
  • Для пухких сирників рекомендується замінити звичне борошно на кукурудзяне.
  • З цим рецептом улюблені сирники смакуватимуть ще краще, ніж зазвичай. 

У кожної господині є власний рецепт улюблених сирників. Однак інколи потрібно звертати увагу і на інші варіанти, щоб зробити улюблений сніданок ще смачнішим.

Пухкість – один з головних критеріїв для сирників. І досягнути ідеального результату допоможе один простий секрет – замінити звичне борошно на кукурудзяне, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Не пропустіть Такий самий, як у дитинстві: готуємо класичний пломбір, який можна подавати улюбленими ягодами

Рецепт сирників на кукурудзяному борошні 

  • Час: 25 хвилин + 30 хвилин
  • Порцій: 2 

Інгредієнти
– 400 грамів кисломолочного сиру;
– 2 столові ложки кукурудзяного борошна + трішки для панірування;
– 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю;
– 1 столова ложка цукру;
– 0,5 ванільного цукру;
– цедра лимона до смаку;
– олія для смаження;
– полуниця для подачі. 

Приготування

  1. З'єднайте цукор, ванільний цукор і натерту лимонну цедру. Перетріть все разом силіконовою лопаткою, щоб цедра віддала свій аромат.
  2. Сир добре розімніть виделкою або збийте у блендері до м'якості. Додайте до нього яйце, жовток, пшеничне борошно, крохмаль та ароматизовану цукрову суміш. Перемішайте все до однорідності.
  3. Поставте отриману масу в холодильник щонайменше на 30 хвилин.
  4. З охолодженого тіста сформуйте сирники, обваляйте кожен у кукурудзяному борошні.
  5. Обсмажуйте на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору з обох боків.
  6. Подавайте сирники з ложкою сметани, свіжими ягодами полуниці чи домашнім варенням.

Смачного!

Справа кількох секунд: як швидко розмʼякшити вершкове масло.