Пухкість – один з головних критеріїв для сирників. І досягнути ідеального результату допоможе один простий секрет – замінити звичне борошно на кукурудзяне, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Не пропустіть Такий самий, як у дитинстві: готуємо класичний пломбір, який можна подавати улюбленими ягодами
Рецепт сирників на кукурудзяному борошні
- Час: 25 хвилин + 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 400 грамів кисломолочного сиру;
– 2 столові ложки кукурудзяного борошна + трішки для панірування;
– 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю;
– 1 столова ложка цукру;
– 0,5 ванільного цукру;
– цедра лимона до смаку;
– олія для смаження;
– полуниця для подачі.
Приготування:
- З'єднайте цукор, ванільний цукор і натерту лимонну цедру. Перетріть все разом силіконовою лопаткою, щоб цедра віддала свій аромат.
- Сир добре розімніть виделкою або збийте у блендері до м'якості. Додайте до нього яйце, жовток, пшеничне борошно, крохмаль та ароматизовану цукрову суміш. Перемішайте все до однорідності.
- Поставте отриману масу в холодильник щонайменше на 30 хвилин.
- З охолодженого тіста сформуйте сирники, обваляйте кожен у кукурудзяному борошні.
- Обсмажуйте на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору з обох боків.
- Подавайте сирники з ложкою сметани, свіжими ягодами полуниці чи домашнім варенням.
Смачного!
Справа кількох секунд: як швидко розмʼякшити вершкове масло.


