Не только с картошкой: еще 3 начинки для постных вареников на Святой вечер
Постные вареники являются основным блюдом для празднования Сочельника. В отличие от классических вареников, в состав которых часто входят такие ингредиенты, как творог и сливочное масло, эти постные варианты не содержат никаких продуктов животного происхождения.
На Сочельник традиційна картошка – не єдиний варіант начинки для вареників. Капуста, гриби і гречка також можуть бути використані для створення смачних і святкових варіацій. Про це повідомляє 24 канал .
Читайте також Постний борщ з "ушками": готовим блюдо, без якого не можна садитися за стіл
Які вареники приготувати на Сочельник: 3 способи
- С капустой
Приготуйте картопляне пюре, але без масла і молока, і щоб воно було максимально густим – то є без остаточної води після приготування картоплі.
Обжарьте мелко порізаний лук з мелко натертою морковью на рослинному маслі. Додайте порізану капусту, посоліть, поперчіть і потушіть разом.
Змішайте капусту з картоплею і добре вимішайте. Накладайте спосіб на тесто, не жалея.
- З грибами
Приготуйте картопляне пюре, як і в попередньому варіанті, без остаточної води після варіння картоплі.
Обжарьте мелко порізаний лук на рослинному маслі. Измельчите отваренные грибы. Вимішайте їх з обжареним луком і картоплею. Посолите, поперчіте и начинайте палянички.
- С гречкой
Відваріть гречку. Обжарьте мелко порізаний лук з мелко натертою морковью на рослинному маслі. Вимішайте з грецькою, посолите, поперчіть.
Змішайте гречку з картоплею, перемішайте і починайте ліпити вареники.
Приятного апетиту!
К слову: ось простий рецепт ідеальних вареників .