Найкраща страва з кабачків: готуємо рулетики з фаршем у духовці
1 вересня 2024,
21:59
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЯкщо не знаєте, що ще смачного приготувати з кабачків, скористайтеся цим простим рецептом. Такі рулетики можна подати навіть на святковий стіл.
Фарш та сир додадуть кабачкам ситності. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.
Варто спробувати У 10 разів смачніший, ніж окрошка: приготуйте холодний борщ – родинний рецепт Ярославського
Кабачкові рулети з фаршем
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 600 грамів кабачків;
– 600 грамів фаршу;
– 4 яйця;
– 70 грамів сиру;
– половина пучка кропу;
– сіль, суміш перців до смаку.
Приготування:
- Кабачок розріжте вздовж тоненькими слайсами та посоліть. Сир натріть на грубу тертку, а кріп дрібно поріжте.
- Фарш посоліть та поперчіть до смаку. Заверніть грудочки фаршу в кабачкові слайси.
- Яйця злегка збийте. Викладіть рулетики у форму, залийте яєчною сумішшю та посипте подрібненим кропом.
- Випікайте у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 35 хвилин. Потім посипте сиром і запікайте ще 10 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.