Ще один відмінний рецепт для святкового столу: класичний салат "Дністер"
Салат "Дністер" – чудова і проста страва, основними інгредієнтами якої є капуста, ковбаса та горошок. Відомий своєю легкістю у приготуванні, він вимагає мінімум часу на кухні, але при цьому має чудовий смак, який не залишить байдужими жодного з гостей.
Такий салат можна подавати не лише на святковий стіл, він стане чудовим доповненням і повсякденної трапези. Класичним рецептом салату "Дністер", ділиться 24 Канал з посиланням на Cookpad.
Читайте також Справжня класика на новорічному столі: рецепт ніжного салату "Мімоза"
Рецепт салату "Дністер"
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– білоголова капуста – 400 грамів
– напівкопчена ковбаса – 150 грамів
– зелений консервований горошок – 3 – 4 столові ложки
– майонез – 3 столові ложки
– сіль і перець – до смаку
Приготування:
- Капусту тонко нашаткуйте. Додайте дрібку солі й помніть рукою, щоб трохи пустила сік.
- З ковбаси зніміть оболонку. Наріжте смужками та покладіть до капусти.
- З горошку злийте рідину. Висипте його до капусти з ковбасою.
- Заправте салат майонезом і ретельно перемішайте. Додайте спеції на свій смак.
Салат готовий – смачного!
Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт легендарного салату "Білочка".