Ще один відмінний рецепт для святкового столу: класичний салат "Дністер"

25 листопада 2024, 15:50
Читать новость на русском

Салат "Дністер" – чудова і проста страва, основними інгредієнтами якої є капуста, ковбаса та горошок. Відомий своєю легкістю у приготуванні, він вимагає мінімум часу на кухні, але при цьому має чудовий смак, який не залишить байдужими жодного з гостей.

Такий салат можна подавати не лише на святковий стіл, він стане чудовим доповненням і повсякденної трапези. Класичним рецептом салату "Дністер", ділиться 24 Канал з посиланням на Cookpad

Читайте також Справжня класика на новорічному столі: рецепт ніжного салату "Мімоза"

Рецепт салату "Дністер"

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– білоголова капуста – 400 грамів
– напівкопчена ковбаса – 150 грамів 
– зелений консервований горошок – 3 – 4 столові ложки
– майонез – 3 столові ложки
– сіль і перець – до смаку

Приготування:

  1. Капусту тонко нашаткуйте. Додайте дрібку солі й помніть рукою, щоб трохи пустила сік.
     
  2. З ковбаси зніміть оболонку. Наріжте смужками та покладіть до капусти.
     
  3. З горошку злийте рідину. Висипте його до капусти з ковбасою.
     
  4. Заправте салат майонезом і ретельно перемішайте. Додайте спеції на свій смак.

Салат готовий – смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт легендарного салату "Білочка".