Крім того, салат "Мімоза" відзначається швидким і простим приготуванням – під силу кожному. Як приготувати популярний салат "Мімоза", розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.
Читайте також Без нього не обходиться жодне свято: рецепт легендарного салату "Білочка"
Рецепт салату "Мімоза"
- Час: 40 хвилин
- Порції: 6
Інгредієнти:
– с
– ц
– я
– м
– к
– м
– с
Приготування:
- Відваріть картоплю, моркву та яйця (в круту). Залиште охолонути.
- Тим часом виделкою розімніть рибні консерви. А яйця очистьте від шкарлупи та відокремте білки від жовтків. Білки поріжте, а жовтки натріть на тертці.
- Дрібно поріжте цибулю. Картоплю та моркву натріть на грубій терці.
- Викладіть всі інгредієнти у глибоку миску шарами у такій послідовності: риба, цибуля, білки, морква, картопля та терті жовтки. Кожен окремий шар змащуйте майонезом.
Накрийте салат харчовою плівкою та поставте в холодильник на 1 – 2 години для просочення. Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню або скибочками оливок. Готово!
Сподобався рецепт? Тоді ловіть рецепт салату "Віночок" на новорічний стіл.