Укр Рус
6 травня, 20:04
1

Його називають "найкращим другом мʼяса": салат під шашлик, який з'їдають першим

Навіть соковите мʼясо, щойно зняте з вогню, потребує доповнення. І свіжий салат – чудовий вибір, який зробить трапезу незабутньою.

Цей салат називають "найкращим другом мʼяса", адже він не лише дарує нотки свіжості, а й легкий у приготуванні, що особливо актуально на природі. 24 Канал рекомендує зберегти рецепт порталу "Господинька" та скористатися ним, коли випаде нагода. 

Читайте також Цибулю чи часник: що потрібно обсмажувати першим – ставимо крапку у дискусії

Рецепт салату до шашлику

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 200 грамів молодої капусти;
– 3 свіжих огірки;
– 4 варених яйця;
– 300 грамів вареного курячого філе;
– свіжа зелень;
заправка
– 3 столові ложки сметани;
– 1 столова ложка майонезу;
– 0,5 чайної ложки сухого часнику;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування

  1. Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками.
  2. Окремо змішуємо всі інгредієнти для заправки.
  3. У глибокій мисці змішуємо інгредієнти та заправляємо салат.

Смачного!

Улюблена класика: рецепт одеського форшмаку