Всього 3 інгредієнти, а смак незабутній: такого оригінального салату ви ще не готували

13 грудня 2024, 14:10
Читать новость на русском

З наближенням святкового сезону багато хто звертає увагу на традиційні рецепти. Однак, кулінарні ентузіасти заохочуються до творчості на кухні цього року. Один з яскравих варіантів – ароматний салат, основою якого є печінка.

Попри свою простоту та мінімальний перелік інгредієнтів, ця страва обіцяє насичений та ситний смак. А перевага у швидкості приготування. Рецептом салату з печінки та маринованих огірків ділиться 24 Канал з посиланням на Lady.

Читайте також Ще один святковий рецепт: здивуйте всіх оригінальним салатом "Різдвяне диво"

Салат з печінки та маринованих огірків

  • Час: 30 – 40 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 0,5 кілограма цибулі;
– 0,7 кілограма печінки;
– 0,5 кілограма маринованих огірків;
– сіль, перець – на смак;
– майонез – на смак.

Приготування:

  1. Печінку зачистьте від плівок та відправте варитися в підсоленій воді. Тим часом наріжте цибулю напівкільцями, а огірки соломкою.
     
  2. Овочі по черзі обсмажте та змішайте з печінкою, яку після відварювання нарізали невеликими шматочками.
     
  3. Тепер заправте все майонезом, додайте сіль та перець. За бажанням майонез можна змішати в пропорції 50/50 з натуральним йогуртом.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт ніжного печінкового торта.