Укр Рус
10 січня, 17:31
1

Весна посеред січня: свіженький салат з синьою капустою – ідеальне доповнення вечері

Салат із синьої капусти та моркви – це свіжий, хрусткий та поживний варіант для будь-якого прийому їжі. Він не тільки простий у приготуванні, але й насичений необхідними вітамінами та поживними речовинами, які важливі для підтримки здоров'я.

Цей яскравий салат обіцяє порадувати вас і вашу родину своїми яскравими кольорами та свіжим смаком. Тож, як приготувати салат з синьою капустою та морквою, розповідає 24 Канал з посиланням на Santmat.

Читайте також Корисна закуска з авокадо за 10 хвилин: простий рецептик смачного гуакамоле

Класичний салат з синьою капустою та морквою

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Інгредієнти:  
– 500 грамів синьої капусти;
– 2 моркви;
– 1 цибуля;
– сіль, перець – до смаку;
– олія – до смаку.

Приготування: 

  1. Нашаткуйте капусту, натріть моркву та дрібно наріжте цибулю. 
     
  2. З'єднайте всі інгредієнти.
     
  3. Посоліть, поперчіть та заправити олією.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ще салат "Цезар".