10 січня,
17:31
Весна посеред січня: свіженький салат з синьою капустою – ідеальне доповнення вечері
Салат із синьої капусти та моркви – це свіжий, хрусткий та поживний варіант для будь-якого прийому їжі. Він не тільки простий у приготуванні, але й насичений необхідними вітамінами та поживними речовинами, які важливі для підтримки здоров'я.
Цей яскравий салат обіцяє порадувати вас і вашу родину своїми яскравими кольорами та свіжим смаком. Тож, як приготувати салат з синьою капустою та морквою, розповідає 24 Канал з посиланням на Santmat.
Читайте також Корисна закуска з авокадо за 10 хвилин: простий рецептик смачного гуакамоле
Класичний салат з синьою капустою та морквою
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 500 грамів синьої капусти;
– 2 моркви;
– 1 цибуля;
– сіль, перець – до смаку;
– олія – до смаку.
Приготування:
- Нашаткуйте капусту, натріть моркву та дрібно наріжте цибулю.
- З'єднайте всі інгредієнти.
- Посоліть, поперчіть та заправити олією.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ще салат "Цезар".