Допоможе після застілля: як правильно заварити зимовий чай з фруктами

1 січня 2025, 08:25
Читать новость на русском

Зимовий чай із фруктами – це більше, ніж напій. Він зігріває, додає енергії та допомагає відновити сили після святкових застіль.

Аромати кориці, цитрусових і меду створюють затишну атмосферу та дарують відчуття тепла. Чашка такого чаю стане справжнім ритуалом турботи про себе, інформує 24 канал з посиланням на kwestia smaku.

Цікаво Ранок буде як казка: які додатки перетворять яєчню на порцію магії

Зимовий чай

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 1 чашка гарячого завареного чорного чаю (наприклад, Ерл Грей);
– 3 скибочки очищеного імбиру;
– 1 паличка кориці;
– 4 гвоздики;
– 1 часточка апельсина;
– половина скибочки лимона;
– 1 столова ложка меду або цукру;
– кілька ягід вишні або малини з сиропом (за бажанням).

Приготування:

  1. Заваріть чай із додаванням палички кориці, очищеного та нарізаного імбиру й кількох гвоздик.
  2. Додайте половинку скибочки апельсина та шматочок лимона. Підсолодіть напій медом або цукром до смаку.
  3. За бажанням можна додати вишню чи малину для яскравішого смаку.

Смачного!

Як правильно смажити м'ясо: рецепт для кожного