Осінній вайб за кілька хвилин: готуємо пасту з гарбузовим соусом

12 жовтня 2024, 10:35
Читать новость на русском

Джерело:

przyslij przepis

Ніжна паста з гарбузом – це справжня гармонія смаків, яка приносить осінь на вашу тарілку. Солодкість гарбуза, поєднана з сиром і делікатними нотками спецій, створює тепле відчуття затишку і домашнього спокою.

Кожен шматочок цієї пасти – як обійми осіннього вечора, коли хочеться насолодитися простими, але такими смачними моментами життя, повідомляє Przyslij przepis.

Не пропустіть Такого смачного ви ще не куштували: засолюємо лосось за рецептом Володимира Ярославського

Паста з гарбузом

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 200 грамів макаронних виробів (бажано цільнозернових);
– 1 склянка гарбузового пюре;
– 60 грамів вершкового сиру;
– пів цибулини шалот;
– 50 грамів брокколі;
– 3 чайні ложки спецій каррі;
– 50 мілілітрів води;
– сіль і перець – до смаку;
– чилі – за бажанням;
– трохи оливкової олії для смаження;
– сир пармезан – до смаку;
– бурата до смаку.

Приготування:

  1. На розігрітій сковороді обсмажте цибулю-шалот, додайте гарбузове пюре, вершковий сир, воду, спецію каррі та варіть до загустіння соусу.
  2. Нарешті посоліть та поперчіть до смаку, додати відварені макарони та ретельно перемішати.
  3. Подавайте, посипавши тертим сиром Пармезан, брокколі, звареною в підсоленій воді, і бурратою, покладеною в середину.

Що приготувати до чаю: рецепт мафінів з гарбузом.