Кожен шматочок цієї пасти – як обійми осіннього вечора, коли хочеться насолодитися простими, але такими смачними моментами життя, повідомляє Przyslij przepis.
Не пропустіть Такого смачного ви ще не куштували: засолюємо лосось за рецептом Володимира Ярославського
Паста з гарбузом
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів макаронних виробів (бажано цільнозернових);
– 1 склянка гарбузового пюре;
– 60 грамів вершкового сиру;
– пів цибулини шалот;
– 50 грамів брокколі;
– 3 чайні ложки спецій каррі;
– 50 мілілітрів води;
– сіль і перець – до смаку;
– чилі – за бажанням;
– трохи оливкової олії для смаження;
– сир пармезан – до смаку;
– бурата до смаку.
Приготування:
- На розігрітій сковороді обсмажте цибулю-шалот, додайте гарбузове пюре, вершковий сир, воду, спецію каррі та варіть до загустіння соусу.
- Нарешті посоліть та поперчіть до смаку, додати відварені макарони та ретельно перемішати.
- Подавайте, посипавши тертим сиром Пармезан, брокколі, звареною в підсоленій воді, і бурратою, покладеною в середину.
Що приготувати до чаю: рецепт мафінів з гарбузом.