На будь-який випадок життя: готуємо знамениті яєчні кекси
21 серпня 2024,
08:07
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodЦі кекси чудово пасують на сніданок, але ніщо не заважає приготувати їх і впродовж дня. Це один із способів урізноманітнити подачу звичної страви.
Ці кекси зберігаються у холодильнику до 3 днів, тому їх можна розглядати як опцію приготування сніданку наперед. Начинку можна персоналізувати під себе, що робить їх улюбленцями багатьох господинь.
Читайте також Смак свята має бути особливим: пиріг до Дня Незалежності
Рецепт яєчних кексів
Час: до 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 6 великих яєць;
– 1 столова ложка вершків або жирного молока;
– 1 чайна ложка оливкової олії;
– сіль та перець до смаку;
начинка:
– 4 шматочки бекону;
– 60 грамів кімчі (нарізаємо);
– 1/2 столової ложки дрібно нарізаної цибулі.
Приготування:
- Духовку розігріваємо до 180 градусів. Змащуємо отвори форми для кексів оливковою олією.
- Яйця збиваємо з вершками, солимо та перчимо.
- Шматочки бекону обсмажуємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо.
- Додаємо інгредієнти для начинки у яєчну суміш, розподіляємо її по отворах.
- Запікаємо 15 хвилин. Мафіни повинні стати злегка золотистими та пухкими.
Смачного!
Смачніше не зробите: як приготувати рис на сковорідці.