Укр Рус
2 квітня, 10:50
2

Усі зазиратимуть у ваш кошик: запікаємо ароматну шинку в медовій глазурі на Пасху

Великдень – велике свято, під час якого все повинно бути ідеальним. З цим рецептом м'яса ви можете бути певними, що ваш кошик не залишиться непоміченим, а про ваш святковий стіл говоритимуть ще довго.

Соковите м'ясо у медовій глазурі – від самої думки про нього хочеться, аби Великдень настав якомога швидше. 24 Канал рекомендує обов'язково зберегти цей рецепт від порталу "Шуба" – ви самі здивуєтеся, який шедевр здатні створити! 

До теми Навіть через тиждень залишиться м'якою: рецепт паски, яка стане вашою улюбленою

Рецепт шинки на Великдень 

  • Час: 1 година 45 хвилин 
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 1 кілограм шинки;
– 30 мілілітрів меду;
– 15 мілілітрів соку лимона;
– 10 грамів кукурудзяного крохмалю;
– улюблені спеції до смаку;
– сіль, перець та зелень до смаку. 

Приготування

  1. Зробіть на шинці хрестоподібні надрізи, поперчіть і запікайте в духовці при 180 градусів протягом години.
  2. Тим часом приготуйте глазур, змішавши мед, лимонний сік та спеції, доведіть до кипіння, загустіть крохмалем.
  3. Полийте шинку соусом і запікайте ще півгодини, поливаючи соком з дека кожні 10 хвилин.
  4. Готову шинку подавайте, нарізавши скибками та прикрасивши зеленню.

Смачного!

Ви чекатимете перекусу як свята: елементарна намазка, чреез яку зникає весь хліб.