Соковите м'ясо у медовій глазурі – від самої думки про нього хочеться, аби Великдень настав якомога швидше. 24 Канал рекомендує обов'язково зберегти цей рецепт від порталу "Шуба" – ви самі здивуєтеся, який шедевр здатні створити!
До теми Навіть через тиждень залишиться м'якою: рецепт паски, яка стане вашою улюбленою
Рецепт шинки на Великдень
- Час: 1 година 45 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм шинки;
– 30 мілілітрів меду;
– 15 мілілітрів соку лимона;
– 10 грамів кукурудзяного крохмалю;
– улюблені спеції до смаку;
– сіль, перець та зелень до смаку.
Приготування:
- Зробіть на шинці хрестоподібні надрізи, поперчіть і запікайте в духовці при 180 градусів протягом години.
- Тим часом приготуйте глазур, змішавши мед, лимонний сік та спеції, доведіть до кипіння, загустіть крохмалем.
- Полийте шинку соусом і запікайте ще півгодини, поливаючи соком з дека кожні 10 хвилин.
- Готову шинку подавайте, нарізавши скибками та прикрасивши зеленню.
Смачного!
Ви чекатимете перекусу як свята: елементарна намазка, чреез яку зникає весь хліб.