Січеники з риби: простий рецепт класики української кухні
20 серпня 2024,
16:50
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaСіченики з риби не лише смачні, а й дуже корисні. Спробуйте приготувати їх за цим простим рецептом.
Рибні січеники ідеально пасують до картоплі. Спробуйте – вам сподобається.
Варто спробувати Страва, яка стане вашою улюбленою: рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи
Січеники з риби
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів філе білої риби;
– 2 цибулі;
– 3 столові ложки панірувальних сухарів;
– 1 яйце;
– сіль, перець, олія до смаку;
– третина пучка кропу.
Приготування:
- Філе промийте та підсушіть паперовими рушниками. Дрібно посічіть ножем.
- Цибулю почистьте та подрібніть до стану каші.
- Кріп помийте, підсушіть і також подрібніть.
- З'єднайте рибу, цибулю та кріп у великій мисці, додайте сухарі, яйце, сіль і перець. Добре вимішайте.
- Сформуйте з фаршу котлетки, викладіть на добре розігріту та змащену олією пательню. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.