Січеники з риби: простий рецепт класики української кухні

20 серпня 2024, 16:50
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Січеники з риби не лише смачні, а й дуже корисні. Спробуйте приготувати їх за цим простим рецептом.

Рибні січеники ідеально пасують до картоплі. Спробуйте – вам сподобається.

Варто спробувати Страва, яка стане вашою улюбленою: рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи

Січеники з риби

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів філе білої риби;
– 2 цибулі;
– 3 столові ложки панірувальних сухарів;
– 1 яйце;
– сіль, перець, олія до смаку;
– третина пучка кропу.

Приготування:

  1. Філе промийте та підсушіть паперовими рушниками. Дрібно посічіть ножем.
  2. Цибулю почистьте та подрібніть до стану каші.
  3. Кріп помийте, підсушіть і також подрібніть.
  4. З'єднайте рибу, цибулю та кріп у великій мисці, додайте сухарі, яйце, сіль і перець. Добре вимішайте.
  5. Сформуйте з фаршу котлетки, викладіть на добре розігріту та змащену олією пательню. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.