Укр Рус
17 березня, 17:31
2

Всього один інгредієнт і сирна запіканка заграє новими барвами: цей рецепт шукають усі

Сирна запіканка Сирна запіканка

Запіканки з сиром, манною крупою та сезонними фруктами – це чудова кулінарна пропозиція, яку можна використовувати як універсальний десерт в будь-яку пору року. Сьогоднішня новинка – сирна запіканка, приготована зі стиглою хурмою.

Випічка з поєднанням цього інгредієнта виходить ароматною та поживною. Рецептом сирної запіканки з хурмою ділиться 24 Канал з посиланням на Woman24.

Читайте також Дубайський вже не в тренді: готуємо новий вірусний шоколад – цього разу "волохатий"

Сирна запіканка – рецепт

  • Час: 1 година
  • Порції:

Інгредієнти: 
– 500 грамів нежирного кисломолочного сиру;
– 3 хурми;
– щіпка ванільного цукру;
– 200 грамів просіяної манки;
– 130 грамів цукру;
– 0,1 кілограма вершкового масла;
– свіжі фрукти для прикраси.

Приготування:

  1. Кисломолочний сир, видаливши зайву рідину, з'єднайте з цукром, олією, ванільним цукром.
     
  2. Розітріть всю масу з манкою, залишивши трохи крупи для посипання.
     
  3. Хурму очистьте від шкірки та кісточок, подрібніть у блендері. Перемішайте її з цукром.
     
  4. У форму, добре змащену шматочком розм'якшеного масла, викладіть сирну суміш. Розрівнявши, додайте начинку з хурми, зверху посипте манною крупою, що залишилася.
     
  5. Духовку розігрійте до 180 градусів і помістіть запіканку приблизно на 40 хвилин до золотистої скоринки.
     
  6. Гарячу запіканку з сиром і хурмою злегка охолодіть, прикрасивши скибочками фруктів. І подавайте до столу.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і домашні круасани від Ярославського.