Укр Рус
11 липня, 12:28
1

Розлітаються, як гарячі пиріжки: готуємо хрумкі сирні кульки, що завжди в тренді

Основні тези
  • Сирні кульки виходять м'якими і пишними всередині, з хрусткою скоринкою зовні.
  • Подавати їх можна і в гарячому, і в холодному вигляді – буде однаково смачно.

Серед закусок сирні кульки справляють неабияке враження. Ці пікантні ласощі не лише подобаються гостям, але й зникають з тарілок з дивовижною швидкістю. 

Ззовні вони хрумкі, а всередині тягучий сир – просто та смачно. Як приготувати сирні кульки розповідає 24 Канал з посиланням на UA.Press.

Читайте також Неймовірна смакота: готуємо на сніданок багаторівневий гарячий сендвіч

Хрумкі сирні кульки

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: за бажанням

Інгредієнти: 
– твердий сир;
– чипси;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка молока;
– борошно;
– олія.

Приготування:

  1. Інгредієнти за кількістю візьміть на власний розсуд. Твердий сир натріть на тертці. Яйце збийте виделкою з молоком. Чипси подрібніть на крихти. 
     
  2. З натертого сиру сформуйте кульки. Обваляйте їх в борошні, потім в молочно-яєчній суміші та в чипсах.
     
  3. Налийте в невелику каструльку олію. Доведіть до кипіння та покладіть кульки для обсмаження до золотистої скоринки. 

Готово!

Теж приготуйте: італійський "Тартар" із томатами й буратою.