Укр Рус
29 травня, 17:31
1

До риби, м'яса та холодних закусок: готуємо соус "Тартар" за 5 хвилин

Основні тези
  • Соус "Тартар" готується за 5 хвилин шляхом змішування простих інгредієнтів у блендері.
  • Соус в результаті здивує своїм ніжним і водночас кислуватим смаком.

Домашній соус "Тартар" – ароматне доповнення до різноманітних холодних закусок, м'яса, риби та морепродуктів. Він здатний підкреслити смак будь-якої страви.

Для його приготування просто треба з'єднати всі інгредієнти в блендері, збити до однорідної консистенції та насолоджуватися. Рецептом соусу "Тартар" ділиться 24 Канал з посиланням на News24.

    Читайте також Намазка на грінки ресторанного рівня: цей рецепт благатимуть всі гості

    Соус "Тартар"

    • Час: 5 хвилин
    • Порції: 1

    Інгредієнти:
    – 3 – 4 мариновані огірки;
    – 1 яйце;
    – 0,5 чайної ложки гірчиці;
    – 100 мілілітрів сметани або майонезу;
    – зелень – на смак;
    – 2 чайні ложки лимонного соку;
    – сіль, спеції – на смак.  

    Приготування:

    1. Огірки поріжте дрібно або перебийте у блендері.
       
    2. Змішайте яйце, гірчицю, сметану чи майонез. Додайте до суміші подрібнену свіжу зелень. Наприкінці додайте лимонний сік, сіль і спеції.
       
    3. Соус готовий, краще готувати його для споживання одразу і на раз.

    Смачного!

    Теж приготуйте:  домашній плавлений сир, який не поступається магазинним.