Те, що потрібно для прохолодної осені: як приготувати суп з фрикадельками

3 листопада 2024, 00:50
Читать новость на русском

Суп з фрикадельками – це ідеальна страва для прохолодних осінніх днів. Він теплий, ситний і дуже легкий у приготуванні.

Фрикадельки надають супу особливого смаку, роблячи його ще апетитнішим. Такий суп зігріє вас і подарує відчуття затишку навіть у найпохмуріший день. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на smaker.

Цікаво І для перекусу, і до столу: смачна намазка за лічені хвилини, яка стала хітом та підкорює усіх

Суп з фрикадельками

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 2 літри води;
– 2 моркви;
– 1 корінь петрушки;
– пів кореня селери;
– 3 картоплини;
– 1 цибулина;
– 3 – 4 лаврових листки;
– 5 зерен запашного перцю;
– 500 грамів курячого фаршу;
– 1 яйце;
– 3 зубчики часнику;
– 100 – 150 грамів борошна;
– 4 столові ложки вершкового масла;
– 100 мілілітрів сухого білого вина;
– сіль і перець – до смаку;
– 200 грамів свіжого шпинату;
– 150 грамів сиру пармезан.

З морепродуктами від ТМ "Водний Світ" створити свято для всієї родини – легко! Заморожені мідії та креветки збережуть смак моря у кожній страві, а крабові палички “Сніжний краб” зроблять навіть звичний салат особливим.

Приготування:

  1. Картоплю та інші овочі помийте та почистіть.
  2. Петрушку, селеру та цибулю покладіть в каструлю з водою цілими, моркву – наріжте кружечками, а картоплю – кубиками.
  3. У зелені обріжте коріння, промийте, складіть у 2 –3 рази, обмотайте бавовняною ниткою і додайте в каструлю. Це зробить бульйон більш ароматним.
  4. Також у воду покладіть лавровий лист і запашний перець. Варіть на слабкій конфорці близько години.
  5. Помістіть фарш в миску. Додайте до нього яйце і дрібно нарізаний часник. Приправити сіллю і перцем. Зробіть з усіх інгредієнтів однорідну масу та добре вимішайте.
  6. Сформуйте з курячого фаршу невеликі кульки. Обваляйте їх у борошні.
  7. Обсмажте на вершковому маслі і залийте сковороду вином. Покладіть листя шпинату в сковорідку і залиште на деякий час на плиті, щоб листя бланшувалося.
  8. Вийміть із супу зелень, цибулю, селеру та петрушку. Додайте фрикадельки зі шпинатом. Прокип’ятіть заготовку ще 8 – 10 хвилин. Приправити до свого смаку сіллю і перцем.
  9. Готовий суп посипте натертим пармезаном.

Це дуже смачно: як приготувати салат з моркви по-корейськи.