Морква по-корейськи – закуска, яку можна поєднувати з великою кількість смаків, повідомляє Смачно 24. Підготуйтеся до свят зазделегідь і збережіть собі апетитну добірку рецептів.

До теми Корисна та легка запіканка: господині вважають її кращою від голубців та котлет

Салат з моркви по-корейськи

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 банка консервованої квасолі;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– 200 грамів напівкопченої ковбаси;
– 500 грамів моркви по-корейськи;
– 1 пачка житніх сухариків;
– 4 – 5 столових ложок майонезу;
– сіль і перець – до смаку.

Приготування:

  1. Ковбасу наріжте на маленькі кубики.
  2. З'єднайте у мисці квасолю, кукурудзу, ковбасу, моркву моркви по-корейськи, сухарів.
  3. Влийте майонез, додайте спеції до смаку та все гарно перемішайте.

Салат з морквою по-корейськи та грибами

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів курячого філе;
– 500 грамів моркви по-корейськи;
– 300 – 400 грамів шампіньйонів;
– 2 – 3 столові ложки соняшникової олії;
– майонез – до смаку;
– сіль і перець – до смаку.

Приготування:

  1. Куряче філе відваріть та наріжте на невеликі кубики.
  2. Помийте та очистіть гриби. Наріжте їх на слайси.
  3. На гарячій сковороді обсмажте гриби 10 – 15 хвилин до рум'яного кольору. Додайте спеції.
  4. У миску помістіть куряче філе, гриби, моркву по-корейськи та заправте все майонезом.

Салат з корейською морквою і апельсином

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів корейської моркви;
– 1 апельсин;
– 200 грамів курячого філе;
– 3 яйця;
– 150 грамів твердого сиру;
– сіль – до смаку;
– майонез – до смаку.

Приготування:

  1. Відварену курку та апельсин наріжте на кубики.
  2. Сир та варені яйця натріть на крупній тертці.
  3. У салатнику викладіть шарами курку, корейську моркву, апельсин, яйця, сир.
  4. Промажте кожен шар, крім останнього, майонезом.

Дуже смачна та швидко готується: як приготувати закуску з сардини.