Допоможе розвантажити організм після свят: приготуйте цей легкий супчик

3 січня 2025, 15:46
Читать новость на русском

Після святкової трапези багато людей звертаються до легших страв, як-от гарячий суп. Такий вибір не тільки полегшує відчуття важкості, але й забезпечує поживність, не перевантажуючи травну систему.

24 Канал з посиланням на TrueUA ділиться рецептом смачного та легкого супу з фрикадельками. Приготуйте і організм вам подякує.

Читайте також Коли бутерброди з ікрою вже набридли – приготуйте ці млинці: рецепт смачної закуски "Равлики"

Суп з фрикадельками

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:
– 400 грамів курячого фаршу;
– 100 грамів вермішелі;
– 4 – 5 картоплин;
– 1 морква;
– 1 цибуля ріпчаста;
– сіль, перець, спеції – до смаку;
– зелень – до смаку;
– соняшникова олія для смаження.

Приготування:

  1. Очищену моркву та картоплю наріжте кубиками. Половину цибулі дрібно поріжте та пасеруйте на розігрітій сковороді з олією до легкого золотистого кольору.
     
  2. Картоплю та моркву залийте двома літрами чистої холодної води та доведіть до кипіння. Варіть 20 хвилин після закипання на маленькому вогні, знімаючи піну з поверхні бульйону.
     
  3. До овочів додайте засмажену цибулю, проваріть ще 5 хвилин.
     
  4. Іншу половину цибулі натріть на терці та додайте до фаршу. Посоліть, поперчіть та ретельно перемішайте.
     
  5. З фаршу сформуйте фрикадельки та обережно додайте їх у суп. Посоліть та поперчіть. Нехай суп покипить приблизно 10 хвилин.
     
  6. Додайте вермішель та дайте покипіти декілька хвилин, щоб макарони не розварилися. Наприкінці додайте подрібнену зелень та спеції.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати ліниву лазанью.