І, якщо у вас залишилася баночка ікри, то замість звичних бутербродів можна приготувати смачні та ситні млинці. Рецептом закуски "Равлики" з вершковим сиром та ікрою ділиться 24 Канал з посиланням на Instagram @yuliia.senych.

Читайте також Закуски до святкового столу: 4 вишукані ідеї особливих страв з морепродуктами

Млинці "Равлики" з вершковим сиром та ікрою

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 15

Інгредієнти:
Для млинців:

– 500 мілілітрів молока;
– 3 яйця;
– 2 столові ложки цукру;
– 220 грамів борошна;
– 2 – 3 столові ложки олії;
– дрібка солі.

Для начинки:
– вершковий сир + червона ікра.

Як приготувати ці млинці: дивіться відео

Приготування:

  1. Яйця поєднайте з цукром та сіллю і всипте половину від загальної маси просіяного борошна. Добре перемішайте за допомогою вінчика і влийте ледь тепле молоко.
  2. Всипте залишок просіяного борошна, перемішайте до поєднання і влийте молоко, яке залишилося.
    В кінці додайте олію, перемішайте і залиште тісто на 15 хвилин відпочити.
  3. В цей час пательню розігрійте до дуже гарячого стану. Киньте шматочок масла і можете починати смажити млинці.
  4. Обсмажте млинці на середньому вогні приблизно 3 – 5 хвилин з кожного боку.
  5. Готовий млинець поділіть навпіл, з однієї сторони змастіть млинець крем-сиром, закрутіть в рулет.
  6. За бажанням відріжте краї млинця і закрутіть його в равлика. Фіксуйте млинець зубочисткою, щоб він тримав форму і зверху змастіть вершковим сиром та задекоруйте ікрою.

Смачного!

Цікаво: забирайте рецепт ніжного майонезу з авокадо.